Маса в спалнята – 100 снимки на изключителни опции за спалнята

Спалнята е място, където комфортът и уютът са много важни. За да създадете много удобство, от което се нуждаете правилно да обзаведете спалня, всеки елемент е важен.

Разбира се, основното е удобно място за спане, но трябва да има нощно шкафче, на което да поставите всички дамски бижута.

Днес има много модели маси в спалнята, с различни допълнителни елементи, цветът и дизайнът на масата могат да бъдат избрани за всеки интериор.

Съдържанието на статията:

 • Каква е ролята на маса в спалня?
 • Правилен размер на масата
 • Обмислете параметрите на голяма таблица.
 • Цветни схеми
 • Оптимална стойност на таблицата
 • Снимка на маса в спалнята

Каква е ролята на маса в спалня?

На първо място, за жената е много важно масата да е удобна, тоест по размер, винаги с огледало, с много рафтове.

Нека да разгледаме този тип маса с огледало в спалнята.

Първо, плюсът на такава маса е, че тя няма голяма вдлъбнатина, което й позволява лесно да се намира в близост до огледалото, за да внимателно да разгледа всички характеристики на грима.

Второ, осветлението не е малко важен фактор. Осветлението в самата стая винаги е различно от естественото, поради това тенът на лицето се променя.

Все пак като правило светлината пада от едната страна, като по този начин създава асиметрия. От своя страна, с помощта на тоалетка в спалнята, можете да организирате правилното осветление на пространството.

Третият плюс е маса с огледало, различни дизайнерски решения. Необичайна маса ще даде на вашия интериор свежи цветове и емоции.

Подробен пример за един от тези видове може да видите на снимката на масата в спалнята.

Правилен размер на масата

Преди да купите маса в спалнята, обърнете внимание на площта на спалнята. В крайна сметка размерите на таблиците са много, вариращи от миниатюра без допълнителни елементи до цялостна, в която има всички необходими елементи.

Най-малката ширина на дамска маса в спалнята е 26 см. Стандартната височина е 75 см. Минималната дължина е 45 см. Малка маса е перфектна в спалня с малка площ, но един важен факт е, че те не са напълно стабилни, препоръчително е допълнително да я фиксирате към стената, за още надеждност.

Малка маса в спалнята по правило има висящи чекмеджета или една тайна в самия плот.

Обмислете параметрите на голяма таблица.

Разбира се в него ще намерим много чекмеджета, шкафове, сандъчета и т.н. Височината на всички маси е една и съща 75 см. Ширината на такава маса е 60 см. На дължина може да достигне 140 см.

Има огледало, което се отблъсква, размерът му е не по-малък от една трета от дължината. Въпреки по-големите размери, на масата е удобно да комбинирате всичко хармонично, няма много разстояние между вас и огледалото, наличието на чекмеджета дава възможност да се съхраняват много козметика и други женски атрибути.

Цветни схеми

Всеки интериор има своя собствена маса. Търсим този, който ще добави жар към спалнята и няма да се слее с останалите мебели.

 • Как да украсите стените вътре в къщата – най-добрите идеи, материали и примери за употреба със снимки
 • Модерни спални – 130 дизайнерски снимки от 2020 година
 • Новости в спалните – 150 снимки на необичаен дизайн на спалня от 2020 година

Често вземете бяла маса в спалнята. На външен вид изглежда не само изискан, но и скъп. Подходящ за спални с нежни нюанси.

Разбира се, можете да намерите по-светла спалня и цветови схеми, тук всеки вече избира по свой вкус.

Оптимална стойност на таблицата

ПДЧ се счита за популярен материал и не е скъп, с акрилно пръскане, той може да бъде ламиниран.

За любителите на дървесината ще трябва да разклонят. Този материал е много по-скъп от предишния. Възможно е да има стъклени елементи.

Има ковани модели – те привличат със своята необичайност. Цената на такъв продукт е малко по-скъпа от дървения материал.

 • Нощни светлини в спалнята – как да изберем? 70 снимки в интериора на спалнята
 • Ламбрекени в спалнята – 90 фото новинки от 2020 година
 • Лампи в спалнята – 115 снимки с необичаен дизайн в интериора на спалнята

Не цялото нощно шкафче е направено от желязо, само неговата рамка. Те са не по-малко удобни за използване по-горе.

Купувайки тоалетка, вие допълвате спалнята си с практичност, защото сега няма нужда да заемате баня, всичко се съхранява на маса. Можете да създадете красота, без да оставяте леглото в спалнята.

Снимка на маса в спалнята

 • Комбинирана спалня – преглед на ефективни техники за зониране – 100 идеи за снимки
 • Завеси в спалнята: ТОП-100 снимки на най-добрите дизайнерски новости
 • Завеси в спалнята – 150 снимки на най-добрия дизайн

next: